Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Filmek a polcról

Filmek a polcról

Villámkritika: Hello Ladies - A mozifilm (2014)

2015. január 06. - Lazók György

hello-1.jpg

Stephen Merchantot még az alulértékelt Az a bizonyos első évben fedeztem fel. A colos, megjelenésében is bizarr komikus sokáig Ricky Gearvis árnyékában tevékenykedett, de az utóbbi időben egyre több saját projekttel jelentkezett. Ezek egyike volt az HBO-nak készült vígjáték-sorozat, a Hello Ladies, amit a csatorna ugyan az első évaddal elkaszált, viszont megengedte neki, hogy egy tévéfilmben elrendezze a szereplők sorsát. Anélkül kezdtem bele az egész estés változatba, hogy a sorozatból akár egy percet láttam volna, ami csak annyiból jelentett gondot, hogy az alapanyaghoz való kötődés nélkül nem tudtam elnéző lenni vele.

Az alapsztori akár egy Adam Sandler-vígjátéké is lehetne: a lúzer Stuart (Merchant) megkéri csinos lakótársát, Jessicát (Christine Woods), hogy játssza el a barátnőjét, mivel le akarja nyűgözni az exét. Stephen Merchantnál, ellentétben a zavarba hozást szintén nagyiparban űző Ricky Gearvis esetében, a megannyi kínos szituációból többnyire poén is lesz, nem csak feszengés. Van egy szenzációs Nicole Kidman cameo, ami mindent visz. Nagy kár, hogy a sztori idővel átmegy lelkizősbe. Merchant, aki egy személyben főszereplő, társ-író, és rendező is, mindegyik poszton biztonsági játékba kezd. Az is lehet, hogy túlzottan megszerette szerencsétlen figuráit, ezért a valószínűtlen és közhelyes happy end, de a nagy megfelelni akarásban a filmből eddigre már csak egy felejthető romantikus vígjáték marad. 

ÉRTÉKELÉS: 60%

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekapolcrol.blog.hu/api/trackback/id/tr187044149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása